STN EN 50125-1: 2002 (33 3504), Dráhové aplikácie. Podmienky prostredia pre zariadenia Časť 1 Zariadenia na koľajových vozidlách - Cengel, Ladislav; Dušek, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50125-1: 1999 v českom jayzku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika