STN EN 50125-1: 2002 (33 3504), Dráhové aplikácie. Podmienky prostredia pre zariadenia Časť 1 Zariadenia na koľajových vozidlách - Cengel, Ladislav; Dušek, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 126 Elektrotechnika v dopravě (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50125-1: 1999 v českom jayzku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza články 3.1.1.2 a 3.3.5 a prvú vetu článku 3.1.2.1 STN 34 1510 z januára 1999
Spracovateľ: Ladislav Cengel, Pavel Dušek. Technická normalizačná komisia: TNK 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc, TNK 126 Elektrotechnika v dopravě
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy