STN EN 50125-2: 2004 (33 3504), Dráhové aplikácie. Podmienky prostredia pre zariadenia Časť 2 Pevné elektrické inštalácie - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50125-2: 2002. Európska norma En 50125-2: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy