STN EN 50125-2: 2004 (33 3504), Dráhové aplikácie. Podmienky prostredia pre zariadenia Časť 2 Pevné elektrické inštalácie - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50125-2: 2002. Európska norma En 50125-2: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50125-2 z januára 2004
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy