STN EN 50125-3: 2004 (33 3504), Dráhové aplikácie. Podmienky prostredia pre zariadenia Časť 3 Signalizačné a telekomunikačné zariadenia - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50125-3: 2003. Európska norma EN 50125-3: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy