STN EN 50125-3: 2004 (33 3504), Dráhové aplikácie. Podmienky prostredia pre zariadenia Časť 3 Signalizačné a telekomunikačné zariadenia - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50125-3: 2003. Európska norma EN 50125-3: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50125-3 z januára 2004 a článok 2.3 STN 34 2600 zo septembra 1993
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy