STN EN 50151: 2004 (34 1559), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická trakcia. Osobitné požiadavky na kompozitné izolátory. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50151: 2003. Európska norma EN 50151: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy