STN EN 50151: 2004 (34 1559), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická trakcia. Osobitné požiadavky na kompozitné izolátory. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50151: 2003. Európska norma EN 50151: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50151 z júla 2004
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy