STN EN 50129: 2004 (34 2602), Dráhové aplikácie. Komunikačné a signalizáčné systémy a systémy na spracovanie údajov. Elektronické signalizačné systémy súvisiace s bezpečnosťou. - Janota, Aleš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50129: 2003. Európska norma EN 50129: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy