STN EN 50129: 2004 (34 2602), Dráhové aplikácie. Komunikačné a signalizáčné systémy a systémy na spracovanie údajov. Elektronické signalizačné systémy súvisiace s bezpečnosťou. - Janota, Aleš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50129: 2003. Európska norma EN 50129: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50129 decembra 2003 STN P ENV 50129 z mája 2001
Spracovateľ: Aleš Janota. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy