STN EN 50159-1: 2001 (34 2670), Dráhové aplikácie. Komunikačné a signalizačné systémy a systémy na spracovanie údajov Časť 1 Komunikácia súvisiaca s bezpečnosťou v uzavretých prenosových systémoch - Janota, Aleš; Horská, Radka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50159-1: 2001 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika