STN EN 50159-1: 2001 (34 2670), Dráhové aplikácie. Komunikačné a signalizačné systémy a systémy na spracovanie údajov Časť 1 Komunikácia súvisiaca s bezpečnosťou v uzavretých prenosových systémoch - Janota, Aleš; Horská, Radka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia: TNK 126 Elektrotechnika v dopravě (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50159-1: 2001 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika
Spracovateľ: Aleš Janota, Radka Horská. Technická normalizačná komisia: TNK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice, TNK 126 Elektrotechnika v dopravě
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy