STN EN 50159-2: 2001 (34 2570), Dráhové aplikácie. Komunikačné a signalizačné systémy a systémy na spracovanie údajov Časť 2 Komunikácia súvisiaca s bezpečnosťou v otvorených prenosových systémoch - Janota, Aleš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50159-2: 2001. Európska norma EN 50159-2: 2001 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Aleš Janota. Technická normalizačná komisia: TNK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy