STN EN 50128: 2001 (34 2680), Dráhové aplikácie. Komunikačné a signalizačné systémy a systémy na spracovanie údajov. Softvér pre železničné riadiace a ochranné systémy. - Kováč, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50128: 2001. Európska norma EN 50128: 2001 má postavenie slovenskej technickej normy