STN EN ISO 286-1: 2010 (01 4201), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Sústava pravidiel ISO na tolerovanie dĺžkových rozmerov Časť 1 Základné ustanovenia na tolerancie, odchýlky a uloženia (ISO 286-1: 2010) - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 286-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 20286-1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Dátum účinnosti opravy normy: január 2012
Dátum účinnosti opravy normy: január 2014
Keywords: normy