STN EN 710 + A1: 2010 (04 0050), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na zlievarenské formovacie a jadrovacie stroje a zariadenia a prídavné zariadenia (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 710: 1997 + A1: 2010