STN EN 13709: 2010 (13 3040), Priemyselné armatúry. Oceľové uzatváracie ventily a uzatváracie spätné ventily. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13709: 2010