STN EN 13709: 2010 (13 3040), Priemyselné armatúry. Oceľové uzatváracie ventily a uzatváracie spätné ventily. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13709: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13709 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy