STN P CEN/TS 13001-3-5: 2010 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-5 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti kovaných hákov - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 13001-3-5: 2010