STN EN 61029-2-8: 2010 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-8 Osobitné požiadavky na jednovretenové zvislé frézovačky (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-8: 2010