STN EN 61029-2-8: 2010 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-8 Osobitné požiadavky na jednovretenové zvislé frézovačky - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-8: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61029-2-8 z júna 2010, ktorá od 1.6.2010 nahradila STN EN 61029-2-8 z novembra 2004
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy