STN EN 60601-2-41: 2010 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-41 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti operačných a vyšetrovacích svietidiel - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-41: 2009