STN EN 62083: 2010 (36 4803), Zdravotnícke elektrické prístroje. Požiadavky na bezpečnosť systémov na plánovanie rádioterapie. - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62083: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 62083 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 62083 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.11.2012
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy