STN EN 50085-2-3: 2010 (37 0010), Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby Časť 2-3 Osobitné požiadavky na elektroinštalačné úložné kanály so štrbinami určené na inštaláciu v skriniach - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy