STN EN 50085-2-3: 2010 (37 0010), Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby Časť 2-3 Osobitné požiadavky na elektroinštalačné úložné kanály so štrbinami určené na inštaláciu v skriniach - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy
Táto norma nahrádza STN EN 50085-2-3 z augusta 2001 v celom rozsahu. STN EN 50085-2-3 z augusta 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2013
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy