STN EN 384: 2010 (49 1533), Konštrukčné drevo. Zisťovanie charakteristických hodnôt mechanických vlastností a hustoty. - Kanócz, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 384: 2010