STN EN 384: 2010 (49 1533), Konštrukčné drevo. Zisťovanie charakteristických hodnôt mechanických vlastností a hustoty. - Kanócz, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 384: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 384 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Kanócz. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy