STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22002-1: 2009