STN EN 15651-3: 2010 (72 2350), Tesniace tmely na nenosné použitie v spojoch budov a v komunikáciách pre chodcov Časť 3 Tesniace tmely na sanitárne spoje - Zahradníková, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15651-3: 2010