STN EN 15651-3: 2010 (72 2350), Tesniace tmely na nenosné použitie v spojoch budov a v komunikáciách pre chodcov Časť 3 Tesniace tmely na sanitárne spoje - Zahradníková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15651-3: 2010
Spracovateľ: Viera Zahradníková.
Norma je nahradená normou STN EN 15651-3 z júna 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 6. 2014
Keywords: normy