STN EN 1278: 2010 (75 8406), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Ozón. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1278: 2010