STN EN 1278: 2010 (75 8406), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Ozón. - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1278: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1278 z mája 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie, TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy