STN EN ISO 17234-1: 2010 (79 3883), Usne. Chemické skúšky na stanovenie určitých azofarbív vo farbených usniach Časť 1 Stanovenie určitých aromatických amínov odvodených z azofarbív (ISO 17234-1: 2010) - Brescher, Roman (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17234-1: 2010