STN EN ISO 17234-1: 2010 (79 3883), Usne. Chemické skúšky na stanovenie určitých azofarbív vo farbených usniach Časť 1 Stanovenie určitých aromatických amínov odvodených z azofarbív (ISO 17234-1: 2010) - Brescher, Roman; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17234-1: 2010
Táto norma nahrádza STN P CEN ISO/TS 17234 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Roman Brescher. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy