STN EN ISO 105-D01: 2010 (80 0124), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť D01 Stálofarebnosť v chemickom čistení s použitím perchlóretylénového rozpúšťadla (ISO 105-D01: 2010) - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-D01: 2010