STN EN ISO 105-D01: 2010 (80 0124), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť D01 Stálofarebnosť v chemickom čistení s použitím perchlóretylénového rozpúšťadla (ISO 105-D01: 2010) - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-D01: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 105-D01 z januára 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy