STN EN ISO 105-E01: 2010 (80 0127), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť E01 Stálofarebnosť vo vode (ISO 105-E01: 2010) - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-E01: 2010