STN EN 12520: 2010 (91 0508), Nábytok. Pevnosť, trvanlivosť a bezpečnosť. Požidavky na bytový sedací nábytok. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12520: 2010