STN EN ISO 5457/A1: 2010 (01 3110), Technická dokumentácia výrobku. Formáty a úprava výkresových listov (ISO 5457: 1999/Amd 1: 2010). Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 5457: 2000 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5457: 1999/A1: 2010