STN EN 60081/A4: 2010 (36 0275), Dvojpäticové žiarivky. Prevádzkové požiadavky. Zmena A4. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A4 STN EN 60081: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60081: 1998/A4: 2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy