STN EN 60335-2-29/A2: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-29 Osobitné požiadavky na nabíjačky batérií. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-29: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-29: 2004/A2: 2010