STN EN 60335-2-41/A2: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-41 Osobitné požiadavky na čerpadlá. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-41: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-41: 2003/A2: 2010