STN EN 60335-2-58/A11: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-58 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické umývacie stroje. Zmena A11 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-58: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-58: 2005/A11: 2010