STN EN ISO 14122-1/A1: 2010 (83 3102), Bezpečnosť strojov. Stabilné prostriedky na prístup k strojom Časť 1 Výber pevných prostriedkov na prístup medzi dve úrovne (ISO 14122-1: 2001/Amd 1: 2010) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 14122-1: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14122-1: 2001/A1: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy