STN EN ISO 14122-2/A1: 2010 (83 3102), Bezpečnosť strojov. Stabilné prostriedky na prístup k strojom Časť 2 Pracovné plošiny a chodníky (ISO 14122-2: 2001/Amd 1: 2010). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 14122-2: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14122-2: 2001/A1: 2010