STN EN ISO 14122-3/A1: 2010 (83 0302), Bezpečnosť strojov. Stabilné prostriedky na prístup k strojom Časť 3 Schody, rebríky a ochranné zábradlia (ISO 14122-3: 2001/Amd 1: 2010). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 14122-3: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14122-3: 2001/A1: 2010