STN EN 60335-1: 2003 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-1: 2002. Európska norma EN 60335-1: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy