STN EN 60335-1: 2003 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Onderko, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 10 Elektrické spotrebiče a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-1: 2002. Európska norma EN 60335-1: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 60335-1 + A11 z júla 1997 v celom rozsahu a anglickú verziu STN EN 60335-1 z mája 2003. STN EN 60335-1 + A11 z júla 1997 sa môže súbežne s touto normou používať dovtedy, kým nebudú nahradené všetky s ňou súvisiace časti 2
Spracovateľ: Jozef Onderko. Technická normalizačná komisia: TNK 10 Elektrické spotrebiče a elektrické ručné náradie
Dátum účinnosti opravy normy: október 2010
Keywords: normy