STN EN 60335-1/A1: 2005 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 60335-1: 2003 je slovenskou verziou EN 60335-1: 2002/A1: 2004