STN EN 60335-1/A1: 2005 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 60335-1: 2003 je slovenskou verziou EN 60335-1: 2002/A1: 2004
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-1/A1 z júna 2005
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy